Over ons

Monique – eigenaresse Confident Beauty Acedemy

Het begon allemaal in 2012, ik was toen 7 maanden zwanger en ik voelde de kilo’s aankomen. Ik wilde me weer mooi voelen. Ik zocht op internet naar een beauty behandeling. Mijn haren verven was af te raden & filler en botox mocht ik niet.  Opeens kwam ik op een website over wimperextensions. Ik had er nog nooit van gehoord en dat wekte direct mijn interesse. Ik had direct een one by one wimperextension afspraak gepland.

about-image.jpg

Toen ik na 4 uur liggen klaar was, vond ik het resultaat mooi. Maar als ik daar nu aan terug denk: wat is de beauty industrie nu ver ontwikkeld & verbeterd. Ik was een tevreden zwangere dame en ben thuis op onderzoek uitgegaan! Ik was geïnspireerd en gemotiveerd om alle ins en outs over o.a. wimperextensions te leren en de beste hierin te worden. Maar mijn volgende probleem: Waar haal ik alle onderdelen die ik nodig ben voor mijn bedrijf? Zo ben ik begonnen met het ontwikkelen van mijn eigen wimperextensions en tools.

We wonen niet groot maar ik had mijn zolder omgetoverd naar een salon. Erg simpel maar meer had ik niet nodig. Elke dag oefende ik one by one wimperextensions op een vriendin, vaak uren en meerdere keren op een dag.  Na ongeveer 3 maanden keihard trainen kon ik klanten aannemen en runde ik mijn bedrijf via Instagram & Facebook.  Al gauw kreeg ik het heel druk en mocht ik mijn hobby uitvoeren op betalende klanten, hoe vet is dat?! Ik ging van 1 klant per dag naar 3 – 4  klanten per dag. Ik deed het toen al met zoveel plezier en wanneer er een nieuwe variatie van wimperextensions was, wilde ik dit ook doen en heb ik dit ook geleerd na keihard werken. Zo ben ik uiteindelijk gekomen waar ik nu ben.

10

Years In Business

1500+

Happy Customers

9

Professional Awards

Het verschill tussen de one by one en russian volume wimperextensions:
One by one classic dikte 10 tot 25 (dit zijn dikkere zwaarde harder extensions) 
Met de one by one classic gebruik je 1 extension en die plak je op 1 natuurlijke haartje zo verleng je de natuurlijke haartjes en zo creëer je een mascara look.

Russian volume dikte 0.3 tot 0.7 (super dun lichtere zachte extensions)
Met de Russian volume wimperextensions gebruik je 2 – 9 wimperextensions op 1 natuurlijke haar (ligt eraan welke dikte & lengte je gebruikt)

Je leert dit en nog veel meer in mijn exclusieve wimperextensions cursus. 

Veel klanten willen de standaard cat-eye wimperextensions maar ik adviseer altijd iets wat bij je ogen past, anders kan het lijken alsof de buitenkant naar beneden hangt of dat je ogen anders overkomen. Ik ben erg veel bezig met de mapping en er komt midden 2023 een e-book uit met wimperextensions mapping tips and tricks. Ookal is de lash industrie mega gegroeid, zie ik nog veel verschil in kwaliteit. Tijdens de cursus leren we je de allerbeste manier om de wimperextensions te zetten. 

Je kunt de Confident Beauty Acedemy makkelijk bereiken met de auto of het openbaar vervoer en je kunt gratis parkeren. Tot snel in mijn salon!

Winkelwagen